Om apoteket

Behzad Ghorbani tiltrådte som apoteker d. 1. januar 2020, da han blev udnævnt til apoteker til bevillingen i Høje Taastrup Kommune.

Behzad er farmaceut fra Københavns Universitet og har en Executive MBA fra DTU Business. Han har en bred ledelseserfaring fra Life Science området, hvor forandringsledelse har været et gennemgående aspekt i hans funktioner og ledergerning i mange år, hvor han har været leder for ledere. Yderligere har han arbejdet med strategiudvikling og eksekvering samt været ansvarlig for større projekter i den farmaceutiske industri.

Høje-Taastrup Apotek er andet og mere end at udlevere medicin over skranken. På Høje-Taastrup Apotek betjenes du af et højt kvalificeret personale, der bestræber sig på, at kunderne får kvalificeret råd og vejledning om såvel medicin som andre sundheds- og velværeprodukter.

Lægemidler
Apotekets vigtigste opgave er at forsyne kunderne med lægemidler, receptpligtige og ikke receptpligtige.

Apotekets personale skal sikre sig, at kunderne har fornøden viden om det udleverede lægemiddel. Information og rådgivning sker sædvanligvis ved apotekets skranke. I visse tilfælde er der behov for demonstration af lægemidler og en diskret samtale, som foregår i et særligt konsultationsrum.

Priserne på medicin ændrer sig hver 14. dag. Hvis du selv vil søge på prisen på din medicin, kan de aktuelle lægemiddelpriser findes på lægemiddelstyrelsens hjemmeside


Håndkøbsvarer
Høje-Taastrup apotek har også et sortiment af varer til bevarelse af sundhed og velvære, omfattende kosttilskud, naturmedicin, hud-, fod- og tandpleje samt toiletartikler o.lign. Disse varer er placeret i en selvvalgsafdeling, hvor kunderne i ro og mag selv kan studere udbuddet, evt. med assistance af en medarbejder.


Sygepleje
Der er etableret en særlig afdeling på apoteket med alt indenfor sygepleje, herunder midler til selvdiagnose og til forebyggelse og afhjælpning af sportsskader samt lettere bandageri og ortopædi.
Varesortimentet omfatter et bredt udvalg af plastre og forbindinger, støttebind, diabetesartikler, brystproteser og tilbehør, støtte- og kompressionsstrømper, testmateriale/apparatur, blodtryksmåleapparater, inkontinenshjælpemidler og meget andet.


Naturlægemidler
Apoteket har et bredt udvalg af naturlægemidler. Naturlægemidler er godkendt af Lægemiddelstyrelsen, på baggrund af dokumentation for præparatets farmaceutiske og kemiske kvalitet. Desuden skal naturlægemidlet være fremstillet af en godkendt virksomhed. Der kræves ikke videnskabelig dokumentation for naturlægemidlers virkning. Loven kræver derimod, at der i anerkendt europæisk eller nordamerikansk videnskabelig litteratur er beskrevet, at lægemidlet er blevet brugt mod det, som pakningen beskriver.